Nieuwsbrief

Hieronder vindt u passages uit de nieuwsbrief die ik maandelijks naar mijn abonnees verstuur. In de nieuwsbrief hou ik ge├»nteresseerden op de hoogte van mijn reilen en zeilen door middel van verhalen, filmpjes en foto’s. Mocht u zich willen inschrijven, klik dan hier.

Vernieuwde Website

Na jaren dezelfde site gehad te hebben, was het dit jaar tijd voor verandering. Met mijn overgang van sopraan naar mezzo en de nieuwe foto’s die Gregor Servais vorig jaar van mij maakte, was er meer dan voldoende aanleiding om alles om te gooien. Begin dit jaar kreeg mijn nieuwsbrief al ’n ander jasje en nu is ook mijn website geheel in het nieuw gestoken. Ik ben heel blij met het resultaat! Dus ga snel kijken op www.nathaliemees.nl!

Salonconcert Eemwijkplein

Op 22 december zal ik samen met sopraan Demelza van der Lans een ‘huiskamer’-concert verzorgen in de concertreeks ‘Salonconcerten Eemwijkplein’. Het wordt een concert met zeer gevarieerd repertoire van kerst, opera, musical tot Nederlandstalig. Een aantal jaar eerder zongen wij ook samen op het Eemwijkplein in Voorburg, een zeer gezellige en intieme locatie. Dit bleek een groot succes en zodoende zijn we terug gevraagd om daar weer samen te musiceren. De kaartverkoop is nog niet gestart, maar uiteraard hou ik u daarvan op de hoogte in een volgende nieuwsbrief.