Nieuwsbrief

Hieronder vindt u passages uit de nieuwsbrief die ik maandelijks naar mijn abonnees verstuur. In de nieuwsbrief hou ik geïnteresseerden op de hoogte van mijn reilen en zeilen door middel van verhalen, filmpjes en foto’s. Mocht u zich willen inschrijven, klik dan hier.

Corona

Schreef ik in mijn vorige nieuwsbrief nog dat ik zo blij was dat de Corona-maatregelen van de baan waren. En dat de verzorgingstehuizen al voorzichtig koren durfden binnen te halen om de bewoners toe te zingen. Inmiddels is het eerste concertje met Zanggroep de Paradijsvogels achter de rug. En wat was het een feest om te zingen en zoveel lol te kunnen en mogen maken met iedereen. En wat jammer dat de week daarna bijna iedereen, ook ikzelf, positief bleek te testen. Bij mij was het niets meer dan een neusverkoudheid, maar ja, zolang je positief test, zit je in quarantaine. Gelukkig ben ik sinds dit weekend weer negatief en mag ik weer dingen doen buiten de deur!! Maar zo blijkt maar weer, Corona is niet weg. En de één treft het harder dan de ander.

Invallen

Op Goede Vrijdag, vrijdag 15 april, zal ik invallen bij het Parochiekoor Sint Maarten onder leiding van organist/dirigent Jos Siebers. Twee jaar geleden zou ik bij dit koor al mogen soleren, maar door Corona kwam dat concert helaas te vervallen. Nu is het dan zo ver. En al zo snel! Al volgende week vrijdag. Ik zal verschillende werken zingen, van ‘I don’t know how to love him’ uit de musical Jesus Christ Superstar tot ‘Bist du bei mir’ van J.S. Bach. Een zeer gevarieerd programma dus. Het zal plaatsvinden in de Sint Martinuskerk, Oosteinde 52 in Voorburg en het concert zal beginnen om 19.00. Heerlijk om weer met een koor in een kerk te kunnen zingen!

En dan nu…..

Tromgeroffel….. Ik presenteer u officieel mijn website als voice-over/stemacteur: www.destemvannathalie.nl. Mét mijn nieuwe demo!
De feedback die ik kreeg van Barnier Geerling, de man achter Stemacteren.nl, is heerlijk positief:
“Wat een prachtig resultaat heb je bereikt in de vervolgworkshop, Nathalie. Ik vind je demo zeer overtuigend klinken. Je laat horen dat je verschillende producties beheerst en er zit voldoende wisseling in. Ik geloof dat je er klaar voor bent, dus ga er voor!”
Ik mag het Stemacteren.nl Certified®-logo op mijn website tonen, zodat mijn toekomstige klanten zien dat Stemacteren.nl pal achter mijn kwaliteiten als (beginnend) voice-over staat.