Nieuwsbrief

Hieronder vindt u passages uit de nieuwsbrief die ik maandelijks naar mijn abonnees verstuur. In de nieuwsbrief hou ik geïnteresseerden op de hoogte van mijn reilen en zeilen door middel van verhalen, filmpjes en foto’s. Mocht u zich willen inschrijven, klik dan hier.

Uitverkocht!

Jeetje, wat was het leuk!! De eerste drie concertjes met het Franse chanson-programma zitten er alweer op. Vorige week zondag twee keer in Theater De Nieuwe Regentes in Den Haag en afgelopen zondag in ’t Mosterdzaadje in Santpoort-Noord. En alle drie de voorstellingen waren uitverkocht! Het zat bomvol! Wat heerlijk om voor zo’n enthousiast publiek te kunnen zingen en spelen. Wat hebben we mooie reacties gehad! Enkele waren: “Tot tranen geroerd…maar ook een lach. Prachtig!”, “Vanaf de eerste minuut een belevenis!” en “Een superduo!” Gelukkig hebben we in ieder geval nog een concert staan op 27 november in Barendrecht bij Stichting Barendrecht Klassiek en we hopen dat er nog vele uitvoeringen bijkomen in het nieuwe jaar!

USKO

Nee toch, niet wéér iets over de Hohe Messe met het USKO? Dat was toch klaar? Inderdaad, de Hohe Messe is voorbij. Maar…ik ben weer gevraagd! En wel voor de Matthäus Passion van Bach in 2023! Dit wordt mijn allereerste Matthäus en ik kan echt niet wachten tot het zover is. Zonder zeiltournee deze keer, maar wel met maar liefst 4 uitvoeringen. En de eerste is al op 7 januari! Dat is natuurlijk wat aan de vroege kant voor een passie, die meestal wat dichter bij Pasen worden uitgevoerd. Maar in de eerste week van januari heeft het USKO een repetitieweek en aansluitend, op 7 januari dus, meteen een concert in de Grote Kerk in Den Bosch. De overige uitvoeringen zullen inderdaad wat meer richting Pasen zijn, eind maart en begin april. Op 31 maart staan we in de Heilig Hartkerk in Maarssen, op 1 april in de Dominicuskerk in Amsterdam en als afsluiter op 5 april in de Jacobikerk in Utrecht. 2023 belooft nu al een mooi jaar te worden!