Nieuwsbrief

Hieronder vindt u passages uit de nieuwsbrief die ik maandelijks naar mijn abonnees verstuur. In de nieuwsbrief hou ik ge├»nteresseerden op de hoogte van mijn reilen en zeilen door middel van verhalen, filmpjes en foto’s. Mocht u zich willen inschrijven, klik dan hier.

Versoepelingen

Elke persconferentie weer zit ik aan de buis gekluisterd! Komen er versoepelingen? Zo ja, kan ik er persoonlijk iets mee? Nu zijn alle versoepelingen natuurlijk geweldig, want ze geven hoop. Een stapje in de goede richting. Dus ook met de versoepelingen van afgelopen dinsdag ben ik blij, hoewel ze voor mijn persoonlijke situatie niets zullen veranderen. Koren mogen nog niet zingen en de theaters en concertzalen blijven dicht. Op naar de volgende persconferentie voor meer versoepelingen?

Uitgesteld

Het feit dat de theaters nog gesloten blijven, heeft natuurlijk consequenties voor de concertjes die volgende week vrijdag zouden plaatsvinden. Helaas kunnen de concerten met luitist Wouter Lucassen op 5 maart in Theater de Nieuwe Regentes niet doorgaan. Maar geen paniek, we verschuiven ze naar een nieuwe datum. Een datum┬á wat verder in de toekomst, in de hoop dat het vaccineren tegen die tijd zichtbaar effect heeft. We verschuiven het programma ‘Time stands still’ naar vrijdag 21 mei! Het lijkt nog ver weg, maar we hopen dat tegen die tijd de theaters toch wel weer open zijn. Het blijft natuurlijk gissen en heel hard duimen. De kaartjes die reeds gekocht zijn, blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. Mocht het echt niet mogelijk zijn om ‘Time stands still’ op 21 mei bij te wonen, dan kunt u contact opnemen met het theater. Maar we hopen u natuurlijk te zien op vrijdag 21 mei, om 19.00 of 21.00. Wij kunnen ons er in ieder geval bijna twee maanden op verheugen! En ondertussen blijven we gewoon repeteren, omdat het nou eenmaal leuk is om muziek te maken!