Nieuwsbrief

Hieronder vindt u passages uit de nieuwsbrief die ik maandelijks naar mijn abonnees verstuur. In de nieuwsbrief hou ik geïnteresseerden op de hoogte van mijn reilen en zeilen door middel van verhalen, filmpjes en foto’s. Mocht u zich willen inschrijven, klik dan hier.

Concertjes met mijn koren

Mijn koren EigenWijs en de Paradijsvogels geven vaak concertjes in verzorgingstehuizen. Deze zijn over het algemeen niet voor publiek toegankelijk, wat best jammer is. Maar deze maand hebben beide koren een concert voor iedereen die het maar wil horen! Het optreden van de Paradijsvogels is al snel, namelijk komende zaterdag 4 juni. We treden op tijdens een klein korenfestival ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum van Molen de Hoop in Zoetermeer. We hebben zelfs ons eigen Molen-lied waarin we Molen de Hoop in het zonnetje zetten.
Koor EigenWijs viert zijn eigen feestje dit jaar, namelijk het 20-jarig jubileum! Dit vieren we op zondag 26 juni. We maken er een dolle boel van en zetten De Schakelaar in Pijnacker op z’n kop! De Schakelaar is onze eigen repetitieruimte, dus het zal voelen als een thuiswedstrijd. Voor het programma zullen we de allerleukste liedjes uit ons repertoire ten gehore brengen. Maar ook uit het repertoire van de afgelopen twintig jaar dat we nu niet meer zingen, zullen enkele liedjes éénmalig terugkomen. Het is een inloopconcert, dus je kunt vanaf 14.30 gewoon binnen lopen.

Nog even op ’n rijtje:

Zaterdag 4 juni
Zanggroep de Paradijsvogels
13.00-14.00
Molen de Hoop
Eerste Stationsstraat 37A
2712 HB Zoetermeer

Zondag 26 juni
Koor EigenWijs
14.30-16.00
De Schakelaar
Meester Doctor van den Helmlaan 51
2641 DG Pijnacker

Voice-over

In mijn vorige nieuwsbrief sprak ik nog de hoop uit dat ik de e-learning-animatie, die ik mocht inspreken voor het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid, in deze nieuwsbrief zou kunnen tonen. Het betreft een video voor intern gebruik, wat betekent dat ik hem hier helaas niet mag laten zien. Jammer! Maar volgende nieuwsbrief weer een kans, want ook deze maand heb ik een voice-over-opdracht ingesproken. Deze keer was het een wervingsvideo voor Gasunie. Gasunie is op zoek naar nieuwe collega’s op juridisch vlak, en hiervoor mocht ik een wervingstekst inspreken. Ik heb geen idee hoe lang het gaat duren voordat deze video helemaal af is, maar ik heb goede hoop dat ik in mijn volgende nieuwsbrief iets van mijn voice-over-werk kan laten zien en horen. Neem vooral een kijkje op mijn voice-over-website! www.destemvannathalie.nl

Tournee met het USKO

Toen ik eind vorig jaar werd gevraagd te soleren in de Hohe Messe van J.S. Bach met het Utrechts Studenten Koor en Orkest, werd mij gezegd dat we aansluitend op de concerten in Nederland op tournee zouden gaan in het buitenland. Welk land dit zou worden was nog niet bekend. Met oog op de Corona-ontwikkelingen werd er nog onderzocht welke mogelijkheden er waren en wat het minst risicovol zou zijn. De bestemming van de tournee is inmiddels bekend. Het is geworden…..(tromgeroffel)…..de Waddeneilanden! Het is misschien niet echt het buitenland, maar wel een uniek stukje Nederland! Hoe de tournee er precies uit komt te zien, weet ik nog niet. Maar ik heb nog niet zoveel van de Waddeneilanden gezien, dus ik vind alles geweldig.