Nieuwsbrief

Hieronder vindt u passages uit de nieuwsbrief die ik maandelijks naar mijn abonnees verstuur. In de nieuwsbrief hou ik geïnteresseerden op de hoogte van mijn reilen en zeilen door middel van verhalen, filmpjes en foto’s. Mocht u zich willen inschrijven, klik dan hier.

Zomer

Hoewel ik iedereen om me heen al hoor praten over vakantie is het voor mij nog lang niet zover! En dat is helemaal niet erg, want deze zomer staat in het teken van Die Zauberflöte in de Steengroeve in Winterswijk. En ik geniet nu al van elk moment dat ik hieraan mag werken met een geweldige groep mensen. Ook voor de eerste helft van het nieuwe seizoen staan er uitdagingen voor de deur waar ik me stevig op moet voor bereiden. Maar daarover meer in een volgende nieuwsbrief. Zo houdt u wat om naar uit te kijken!

2020

Mijn eerste concert voor het komend jaar staat vast! Met ‘mijn eigen’ koor, het koor waar ik wekelijks stemvorming aan geef, Exultate Deo uit Voorschoten, zal ik op 24 april 2020 soleren tijdens een Bevrijdingsconcert. Exultate Deo zal onder leiding van Leo den Broeder, tijdens dit concert niet alleen klassieke werken zingen, maar ook een uitstap maken naar licht repertoire. Het koor zal begeleid worden door Harmonie Voorschoten. Het concertrepertoire staat nog niet vast, maar dat het een belevenis gaat worden met koor en harmonie is een ding wat zeker is!

Met orkest+

Maar natuurlijk is Die Zauberflöte met orkest, hoor ik u denken! Maar wat doet dat plus-teken achter de kop? Nee, dat is geen typefout! We zingen Die Zauberflöte van Mozart namelijk met volledig orkest én een paar extra instrumenten. Zo zijn er meer koperblazers aanwezig en is er zelfs een volledige band! U weet wel, een band met drums, basgitaar en elektrisch gitaar! Dit weekend was onze eerste kennismaking met dit nieuwe orkest. We waren nieuwsgierig en enigszins bezorgd. Dit was toch niet hoe Mozart het bedoeld heeft? Maar nu denken we daar anders over. Wie weet had Mozart hier zelf ook wel voor gekozen als hij deze instrumenten tot zijn beschikking zou hebben gehad? Bent u al nieuwsgierig geworden? Kom zelf kijken en luisteren, want zó zult u Die Zauberflöte nooit meer meemaken! En mocht u actief zijn op Facebook; Volg het Steengroevetheater op Facebook! Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ziet u filmpjes, foto’s en wat al niet meer voorbij komen!

Impresariaat

Met trots kan ik schrijven dat ik nu ingeschreven sta bij het impresariaat van Tineke Ouwendijk. Na bij haar voorgezongen te hebben, was het eerste wat ze zei: “Jij moet meer zingen!”. Ik kan het natuurlijk niet anders dan volledig met haar eens zijn! Het was een fijne en gezellige auditie. Ik hoop dan ook van harte dat ik via dit impresariaat mijn agenda kan vullen!